Het eerste DJ programma dat volledig samenwerkt met YouTube

YouTube en Spotify zijn ontzettend makkelijk als je een filmpje wilt kijken of muziek wilt luisteren, maar wat als je nou wilt mixen als een echte DJ? DJTube is bijzonder uitgebreid en heeft diepgaande koppelingen met de YouTube API!

We wilden een muziekmixer bouwen die gebruik maakt van de YouTube API. Hiermee kun je alle video’s die YouTube aanbiedt gebruiken en verwerken. We ontwikkelden een DJ en Mix platform gebaseerd op de YouTube Api, gewoon als hobbyproject. Iedereen kan gratis een account aanmaken op de website DJTube.nl en vervolgens direct beginnen aan afspeellijsten.

Verzoekjes App

Hoe leuk is het wanneer je jouw verzoekjes simpelweg met je telefoon kunt sturen naar de DJ! Wij ontwikkelden de ” Verzoekjes” functie voor DJTube. Je gaat simpelweg met je mobiel naar DJTube.nl, voert de Hotcode in die door de DJ bekend is gemaakt en wordt gekoppeld met DJTube. Nu kun je envoudig liedjes zoeken op YouTube en als verzoekje direct doorsturen naar de DJ die een melding in zijn dashboard krijgt dat er een nieuw verzoekje is gedaan.

Remote Control (websocket)

Na de mixer en het verzoekjessysteem was de koek voor ons nog niet op. We wilden ook muziek kunnen starten, stoppen en zappen via de mobiele telefoon. Een speciale koppeling via websocket techniek maakt dit mogelijk. Wil je DJTube zelf proberen?

Meer Features

Drag & Drop interface
Two decks
Pending list for each deck
Manage playlists
Crossfader
Autofader
Add single videos or complete youtube playlists
Receive music requests by mobile users

ga naar DjTube.nl