Verhoog uw winkelomzet. Verbeter service. Web&Kassa maakt het gemakkelijk!

Kassa setup van Web&Kassa. Weergave op Tablet en Smartphone

Winkelier? Help ons om Web&Kassa 3.0 te testen.

We willen Web&Kassa 3.0 graag twee maand lang live testen samen met winkeliers uit verschillende branches.

Interesse? Lees verder!

Eén platform waarmee u overal kunt verkopen!

Met Web&Kassa verkoopt u gemakkelijk online, offline en op locatie. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en gemaakt voor winkeliers zoals u. Met Web&Kassa is uw winkel ingericht voor de klant van vandaag.

Kassasysteem

U beschikt over een state-of-the-art POS kassa die eenvoudig werkt en overal toegankelijk is. Via de kassa verwerkt u zowel winkel als webwinkel bestellingen. Hierdoor houdt u overzicht en hoeft u niet met meerdere systemen te werken.

Webwinkel

Een volledig geautomatiseerde webwinkel die is gekoppeld met uw kassa. Producten, voorraad, orders… alles wordt gesynchroniseerd! Uw verhoogt de service en verkoopt meer, zonder moeite.

Meer omzet, minder zorgen

Grip op de zaak

Verwerk al uw orders eenvoudig en overzichtelijk via de  POS kassa van Digital Reflex. Selecteer met een muisklik welke producten u online wilt tonen. En bepaal of u producten wilt gaan bezorgen of niet. Het is gemakkelijk.

Orderinformatie, klantdata en voorraadgegevens worden automatisch gesynchroniseerd met uw kassa, mobiel en webwinkel. U beheert alles simpel vanuit de webkassa.

Verkoop overal

Met Web&Kassa van Digital Reflex kunt u altijd en overal verkopen. Accepteer orders in uw winkel, online en op locatie. Bereik meer klanten via verschillende kanalen en verkoop meer.

Verbeter klantenservice

Bied crosschannel klantenservice en maak uw bedrijf 24/7 bereikbaar voor klanten. Biedt meer gemak en keuzevrijheid.

Online kopen en in de winkel halen, in de winkel kopen en laten bezorgen. Hoe uw klant het ook wil, u kunt voldoen aan de verwachtingen en uw klant perfect van dienst zijn.

Gebruiksvriendelijk

Het systeem van Digital Reflex is zo eenvoudig dat iedereen er mee kan werken. Geen kennis van IT of uitgebreide systeemtraining nodig. U beheert moeiteloos al uw producten, klanten en orders via het intuïtieve beheersysteem.

Geen dure licenties en nooit meer updaten

Nooit meer software aanschaffen of nieuwe updates te installeren. Web&Kassa is een webapplicatie waarop updates automatisch worden uitgevoerd zodat u altijd over de laatste versie beschikt.

Betrouwbare beveiliging

Uw klant moet veilig bij u kunnen betalen. Maar ook klant- en ordergegevens moeten beveiligd zijn tegen hackers of dataverlies. Digital Reflex zorgt daarom dat uw systeem altijd voldoet aan de hoogste technische eisen. Maar we bieden meer om te zorgen dat uw data veilig is. Beveiligde internetkassa, SSL certificaat, PCI compliance, dagelijkse back-ups.

Eindelijk een kassa oplossing waarmee alles in één keer werkt.

Ontdek zelf welke meerwaarde Web&Kassa biedt voor uw winkel. Bekijk hoe eenvoudig u met de kassa een order verwerkt. Wilt u graag een uitgebreide toelichting neem dan contact op voor een live demo.

livedemo plannen