Vloerenvoordeel.com is een samenwerking tussen verschillende ondernemers uit de vloerenbranche. De wens was om een gezamenlijk online verkoopplatform te realiseren waarbij de kracht van de fysieke winkels maximaal wordt benut.

Als je met verschillende ondernemers verkoopt via één webwinkel, zorgt dit organisatorisch en systeemtechnisch voor een aantal uitdagingen. Je wilt bijvoorbeeld gemakkelijk servicepunten (winkels) kunnen toevoegen en een eigen postcodegebied (reeks) per servicepunt toewijzen. Daarnaast moeten de bestelling per winkel worden gescheiden zodat deelnemers geen toegang te hebben tot bestellingen van een ander servicepunt (winkel).

Vloeren bestel wizard

Om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken én cross- en upselling te stimuleren bouwden we de laminaat wizard. Hierin kunnen klanten in enkele stappen berekenen wat ze precies nodig hebben en hoeveel dit kost. In de backoffice zijn extra invoerveld toegevoegd waar de o.a. pakinhoud kan worden ingevoerd zodat het aantal m2 kan worden omgerekend in pakken.

Stap 1 – Ruimtes en afmetingen

Stap 2 – Plint kiezen

Stap 3 – Ondervloer selecteren

Point of Sale (POS)

De POS oplossing voor Vloerenvoordeel.com is speciaal ontwikkeld. Om maximale flexibiliteit te bieden werkt de POS kassa gemakkelijk vanuit de browser. Iedere ondernemer heeft zijn eigen login en kan daardoor enkel zijn eigen bestellingen en bedrijfsprofiel beheren.

Vloerenvoordeel POS beschikt over alle reguliere functionaliteit van een kassa met uitzondering van de PIN koppeling.

Rekenvelden

Voorraad

Winkelbeheer

In het bedrijfsprofiel kan de ondernemer naast zijn contactgegevens ook aangeven wat de actuele winkelvoorraad per product is, of hij/zij een bestelling ook bezorgt en of er ook een legservice aangeboden wordt.

Bekijk de site